Eirene - Myymälä

Muotimaailman huipulta

Viihtyisä myymälämme

Eirene on viihtyisä lounge-henkinen kansainvälisen muodin liike. Myymälässämme saat henkilökohtaista asiantuntevaa palvelua ja löydät uniikit kokonaisuudet uusimpien trendien, eri tilaisuuksien ja oman persoonasi mukaiseen pukeutumiseen.

Myymälässämme koko seurueesi voi viihtyä rennossa ilmapiirissä esimerkiksi erilaisiin lehtiin tutustuen. Aukioloaikamme ovat joustavat, joten voit saapua paikalle ennalta sovitusti myös oman aikataulusi mukaan.

Liikkeessämme saat yksilöllistä palvelua. Autamme sinua löytämään persoonallisuuttasi korostavan tyylin sekä oikeat värit ja mallit, jotka sopivat henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja imartelevat vartaloasi. Stailauksen jälkeen uuden ilmeen lisäksi tiedät, miten voit yksinkertaisesti jatkossa yhdistellä sinulle sopivia tyylejä.

Huippumuotia kaikille

Palveleva naistenvaateliike

Myymälässämme saat aina yksilöllistä palvelua, olit sitten katselemassa itsellesi yksittäistä paitaa tai uudistamassa koko vaatehuoneesi sisältöä. Meille on helppo tulla ostoksille ja valikoimasta löytyy hintahaarukaltaan laaja skaala erilaisia tuotteita naisten pukeutumiseen ja muotia myös miehille. Tervetuloa tutustumaan!

Ajanvaraus ja tiedustelut puh. 05 415 0656

Eirene - Myymälä

Tiedustele stailausaikaa

Milloin pääsisit tulemaan? Ilmoita meille, niin olemme sinuun pian yhteydessä.