MUOTIMAAILMAN HUIPULTA

Naistenvaateliike Eirene

Eirene on kansainvälistä huippumuotia myyvä naistenvaateliike. Valikoimamme koostuu upeista vaatteista ja asusteista, jotka on tehty laadukkaista materiaaleista maailman tunnetuimmissa muotitaloissa.

Eirenen valikoimaan kuuluvat naisten vaatteet ja asusteet sekä ripaus miesten muotia. Myymälästämme löytyvät tuotteet ovat uniikkeja ja tarjoamamme mallistot uudistuvat jatkuvasti. Vaatteita ja asusteita löytyy useaan hintaluokkaan sopivia aina edullisista laatutuotteista premium-valikoimaan asti. Tarjoamme asiakkaillemme myös henkilökohtaista stailauspalvelua. Tutustu valikoimamme brändeihin ja tule ostoksille Eireneen!

KANSAINVÄLISTÄ MUOTIA

Viihtyisä myymälämme

Eirene on viihtyisä lounge-henkinen kansainvälisen muodin liike. Myymälässämme saat henkilökohtaista asiantuntevaa palvelua ja löydät uniikit kokonaisuudet uusimpien trendien, eri tilaisuuksien ja oman persoonasi mukaiseen pukeutumiseen.

Myymälässämme koko seurueesi voi viihtyä rennossa ilmapiirissä esimerkiksi erilaisiin lehtiin tutustuen. Aukioloaikamme ovat joustavat, joten voit saapua paikalle ennalta sovitusti myös oman aikataulusi mukaan.

Liikkeessämme saat yksilöllistä palvelua. Autamme sinua löytämään persoonallisuuttasi korostavan tyylin sekä oikeat värit ja mallit, jotka sopivat henkilökohtaisiin mieltymyksiisi ja imartelevat vartaloasi. Stailauksen jälkeen uuden ilmeen lisäksi tiedät, miten voit yksinkertaisesti jatkossa yhdistellä sinulle sopivia tyylejä.

Ajanvaraus ja tiedustelut puh. 05 415 0656

Eirenen historia

Eirene on korkealaatuisen muodin myymälä, joka perustettiin 1983. Eirenen tämänhetkinen yrittäjä Olga Vesterinen osti liikkeen itselleen vuonna 2010. 
Olga oli aluksi Eirenen uskollinen asiakas. Hänen intohimonsa muotiin ja vaatteisiin johdatti hänet kuitenkin yrittäjäksi.  
Eirenen nimi ja brändi ovat pysyneet samana jo vuodesta 1983 saakka. Liike on kuitenkin kerännyt vuosi vuodelta enemmän uskollisia ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olga Vesterinen “Rakastan nähdä hymyileviä katseita asiakkaideni kasvoilla. On hienoa päästä vaikuttamaan naisten itseluttamukseen oikeiden vaatteiden avulla!”